Varmepumper, L/L & L/V

Indenfor varmepumper, kan vi tilbyde luft/luft samt luft/vand varmepumper i de kendte mærker til fornuftige priser. Kontakt os endelig for en uforpligtigende snak, om placering, størrelse af anlæg, pris, etc.

El-Systems ApS er naturligvis også VE installatør, så har du været så heldig at få tilskud via energipuljen, så kan vi også hjælpe jer i mål med dette.

Mange af producenterne deres egen app, som kan styre et wifi modul som er monteret i de fleste varmepumper i dag. Så er der i dit sommerhus på Ærø, permanent trådløst wifi, er dette en lækker feature, så man f.eks. dagen før man skal på weekend eller ferie, lige logger ind, og man kan justere til præcis den temperatur man nu ønsker, let & enkelt.

Har du ikke wifi i dit hus, kan et tilkøb som et sms modul være en god ide, med dette kan du programmere din varmepumpe til at starte og stoppe med sms’er fra ens mobiltelefon, der er ikke så mange muligheder som med app, men man kan lave de mest basale funktioner som at starte på f.eks. 10gr/16gr/20gr og en slukkommando.

Genvej herunder til producenternes hjemmeside.

Fujitsu varmepumper fra Klimalux.

Mitsubishi samt Panasonic varmepumper fra Kinnan.

Kontakt os endelig for yderligere info samt priser.