Varmepumper.

Indenfor varmepumper, kan vi tilbyde alle de kendte mærker til fornuftige priser. Kontakt os endelig for en uforpligtigende snak, om placering, størrelse af anlæg, pris, etc.

Indeholdt i installationen af luft/luft varmepumper en “let” installation, dvs. at der er el-tilslutning tilgængelig i nærheden af monteringsstedet, samt at der ikke er over 4m kobberrørs træk imellem inde- & ude-del. Varmepumpen leveres, installeres og afprøves samme dag.

Tilkøb som kan være en god ide, i f.eks. sit sommerhus, er et sms-modul, med dette kan du programmere din varmepumpe til at starte og stoppe med sms’er fra ens mobiltelefon evt. dagen før man skal i sommerhus eller bare tjekke om der er den ønskede temperatur.

Alternativt har mange af producenterne fået deres egen app, som kan styre et wifi modul som kan eftermonteres i de fleste varmepumper i dag. Så er der i dit sommerhus på Ærø, trådløst wifi, er dette også en løsning, så dagen før man skal på weekend eller ferie, logges der ind, og skrues op på den temperatur man nu ønsker, let & enkelt.

Daikin luft/luft varmepumpe uden montering i model Caldo 20 Fra Kr. 8.995,00 incl moms.

Genvej til Mitsubishi’s hjemmeside

Genvej til Panasonics hjemmeside

Kontakt os