Ladeboks til elbiler

El-Systems ApS tilbyder i samarbejde med Drivee og Spirii mulighed for levering og montering af lader til din elbil, med flere muligheder for abonnement med 24h service.

Vil du vide mere, så klik ind på et af nedenstående links for info om afgiftsrefusion, abonnement, ladebrik, app’s, abonnementspriser mm.

www.drivee.dk 

www.spirii.dk

Krav om autoriseret el-installatør til montering

Det er på forhånd ikke til at vide, hvordan tilstanden er på ens el-installationer udenfor, hvis du har brug for at få ændret på el-installationen, som for eksempel for at få sat en særlig ladestikkontakt op og samtidig få monteret en ekstra sikringsgruppe i el-tavlen, skal du have en autoriseret el-installatør til at lave arbejdet. Det er desværre ikke arbejde, du selv må udføre uden el-autorisation.

Vi hjælper dig med montering af ladestanderen

Som autoriseret el-installatør, kan vi levere og montere din nye ladestander. Vi kommer ud og kigger på dine nuværende el-installationer, og sammen ser vi på dit behov, og giver dig efterfølgende en pris på montering af en ladestander til netop din el- eller hybrid bil.

Har du brug for yderligere information, eller står du bare og vil bestille en lader lige nu, så ring på tlf: 28181028 eller skriv en mail på info@el-systems.dk