IBI, intelligent bygnings installation.

IBI, eller intelligent bygnings installation, er fremtiden indenfor installationer i huse når det gælder nybygning eller renovering, her i huset hælder vi til Smarthouse.

Smarthouse er en installationsmetode der udføres med et 2-leder bussystem, på denne “bus”, kan der trækkes 512 signaler, dette forenkler elektrikerens arbejde betydeligt idet der ikke skal føres kabler fra hvert enkelt tryk og ud til controller som ved andre systemer såsom IHC.

Smarthouse kan udover de almindelige funktioner som en hus-installation kræver, tilbyde integreret varmestyring, røgalarmer der virker som sirene for tyverialarmen, opkobling til Smartphone som kan styre varme o. lign. hjemmesimulering så tyven tror man er hjemme selvom man er rejst, dvs. lyset kører som det har gjort de 7 dage før man rejste, for yderligere info om Smarthouse se linket nedenfor.

Som noget nyt er der mulighed for at ændre sin eksisternde “Gamle” el-installation til en “Smart” installation ved brug af et nyt produkt ved navn Zensehome, med dette kan man udskifte sine
eksisterende afbrydere, stikkontakter samt lampesteder med intelligente af slagsen som “Taler” sammen igennem din el-installations eksisterense ledninger, og man kan hermed programmere
andre tændingsmønstre, trappe timere, kip funktioner, ja mulighederne er mange, for yderligere info om Zensehome se linket herunder.

Smarthouse

Zensehome